06-1919.2373 copy@josienfrinking.nl
Selecteer een pagina

BEN JIJ KLAAR OM TE ONTVANGEN?

De Wet van pure potentialiteit…

Blokkeert jou verleden je door (voor)oordelen en negatieve gedachten?
Wil je meer passie en liefde in je leven, maar weet je gewoonweg niet hoe?
Val je steeds terug in gewoontegedrag en ben je klaar met jezelf straffen voor alles wat je ‘niet goed’ doet?
Wil je jezelf zijn? Voelen?
Ben je o zó toe aan die volgende fase in je leven?

Startdatum: 30 april 2018

Wil jij meer bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit in je leven?

Maar vraag je je af wat spiritualiteit nou eigenlijk écht is?

Jouw spirituele pad ontvouwt zich, op het moment dat jij klaar bent om te ontvangen. Je kan nog zoveel in boeken lezen, pas als je het gaat léven, dan ontstaat er ruimte. Vrijheid. Groei.

En wellicht ben je hier al mee bezig, kort of lang, maar wil het toch niet helemaal lukken. Het is allemaal goed. Iedereen stapt in de trein van zijn eigen leven. Jij ook. In je eigen tempo.  Op je eigen station.

Wil jij:

 • Van je (voor)oordelen af?
 • Je minder angstig en mislukt voelen?
 • Minder stress ervaren?
 • Niet langer een martelaar zijn?
 • Van je negatieve zelfbeeld af?

En wil je graag:

 • Groeien. Minder stress, Je vrij voelen!
 • Innerlijke rust en meer verbinding?
 • Intuïtiever vanuit je hart keuzes maken?
 • Je gevoel van eigenwaarde vergroten
 • Echt genieten van je successen en je leven

YOUR TIME IS NOW

Wil jij je dromen waarmaken? Persoonlijk groeien? Zakelijk succes? Meesterschap over je leven krijgen?
Dan komen de 7 Spirituele Wetten van Succes, precies op tijd voor jou.

Ik ben Josien

Ik ben Josien Frinking. Business & Lifestyle Organizer. Soulteacher. Spirituele ontwikkeling betekent voor mij mijn leven authentiek en luchtig leven. Mezelf niet te serieus nemen. Niet zoveel luisteren naar mijn hoofd, maar voelen met mijn hart. Ik pas spiritualiteit heel praktisch toe in mijn dagelijkse leven. Het heeft mij een prettiger, vrolijker, liefdevoller en creatiever persoon gemaakt.

Ik heb een turbulente jeugd gehad. Wat mijn zelfbeeld enorm heeft aangetast. Rond mijn 30e heb ik gedacht:  ‘f#ck it, dan val ik maar van de aarde af’ En de sprong genomen om te leren vertrouwen. Durven vertrouwen! En jeetje, dat was eng. Maar het heeft mijn leven zo enorm verrijkt en mij bevrijd, dat gun ik jou potverdorie ook!

The light in me, greets the light in you.. Namasté

IK WIL JOU DE KANS GEVEN OM KENNIS TE MAKEN MET

DE 7 SPIRITUELE WETTEN

van Succes

De 7 Spirituele Wetten van Succes zijn universele wetten. Die je wilt integreren in je leven. Om je leven te verrijken. Omdat je verleden je niet meer dient. Je tegenhoudt. Nieuwe skills in de 21e eeuw enorm belangrijk en fijn zijn.

DE 7 SPIRITUELE WETTEN

van Succes

 • Wet 1:  De wet van pure potentialiteit
 • Wet 2: De wet van geven en ontvangen
 • Wet 3: De wet van karma
 • Wet 4: De wet van de minste weerstand
 • Wet 5: De wet van intentie en wens
 • Wet 6: De wet van het loslaten
 • Wet 7: De wet van dharma

7 Wetten..

7 weken..

De cursus is heel helder. To the point. Bruikbaar. En toepasbaar in de 21e eeuw. Met een prachtige werkboek, speciaal voor jou. Iedere week ontvang je een online les. Elke werkdag krijg je fijne oefeningen, inzichten en mantra’s die je in je leven kan integreren. Het weekend kun je gebruiken om oefeningen te herhalen of in te halen. Ook kun je reflecteren op de oefeningen. In korte tijd groei je van onzekerheid, naar vertrouwen. Laat je stress los en creëer je ruimte. Ga je open staan, om het leven te ontvangen. Het prachtige leven dat wacht, tot jij er klaar voor bent.

DE 7 SPIRITUELE WETTEN

van Succes

 • Wet 1: De wet van oneindig organisatievermogen
 • Wet 2: De wet van geven en ontvangen
 • Wet 3: De wet van karma
 • Wet 4: De wet van de minste weerstand
 • Wet 5: De wet van intentie en wens
 • Wet 6: De wet van het loslaten
 • Wet 7: De wet van dharma

7 WEKEN…

7 WETTEN…

De cursus is heel helder. To the point. Bruikbaar. En toepasbaar in de 21e eeuw. Met een prachtige werkboek, speciaal voor jou. Iedere week ontvang je een online les. Elke werkdag krijg je fijne oefeningen, inzichten en mantra’s die je in je leven kan integreren. Het weekend kun je gebruiken om oefeningen te herhalen of in te halen. Ook kun je reflecteren op de oefeningen. In korte tijd groei je van onzekerheid, naar vertrouwen. Laat je stress los en creëer je ruimte. Ga je open staan, om het leven te ontvangen. Het prachtige leven dat wacht, tot jij er klaar voor bent.

EEUWENOUDE WIJSHEDEN.

HEDENDAAGS GEMAAKT.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik ook meedoen als ik geen ervaring heb met spiritualiteit?
Maar natuurlijk! De 7 Spirituele Wetten van Succes zijn heel praktisch en toegankelijk en daarom voor iedereen geschikt. Het enige dat nodig is, is een ‘open mind’.
Wanneer begint de cursus?
De startdatum voor de cursus is 30 april 2018
Waarom een cursus als ik ook het boek kan lezen?
Het staat je uiteraard helemaal vrij om dit prachtige boek te kopen en te lezen. Ik moedig je zelfs aan om dit te doen! De cursus gaat veel dieper in op de wetten en is bovendien interactief. Je ontvangt oefeningen, mantra’s, inzichten en heel veel aanvullende kennis, die je leven verrijken. Met elkaar en van elkaar’s ervaringen leren is bovendien leuk en heel waardevol.
Waarom zijn er 7 wetten?
Het getal 7 is in de natuur een uniek en bijzonder getal. De spirituele wetten zijn natuurwettten en daarom zijn het er 7. Ook zijn er de 7 basischakra’s die door ons lichaam lopen, waar de 7 Spirituele wetten mee responderen en resoneren. De spirituele wetten lopen ook gelijk met de dagen van de week. Te beginnen met zondag.
Kan ik de cursus ook op een ander tijdstip volgen?
Om optimaal resultaat en voordeel van de cursus te ervaren, is de 7 Spirituele Wetten van Succes cursus een interactieve cursus. Het is aan te raden om tijdens de cursusdata mee te doen. Lukt dit je niet, neem dan contact met mij op, zodat we kijken of je de cursus in je eigen tempo en tijd kan volgen.
Wat als ik het moeilijk vind om te mediteren?
In het westen zijn wij niet opgegroeid met dagelijkse meditatie als onderdeel van onze dag. Daarom vraagt het leren mediteren enige discipline. De resultaten – die overigens heel natuurlijk en geleidelijk ontstaan – zijn echter zo groot, dat je deze discipline wilt leren. Zie het als een cadeau aan jezelf. Aan jouw leven.
Wat is een mantra?
Mantra is Sanskriet (oude Indiase taal) en betekent: “Wiel voor de geest”. Het is een woord of zin, zonder betekenis dat je in stilte, in gedachte herhaalt. Je gebruikte een mantra om je gedachten tot rust te brengen.
Wat is een affirmatie?
Affirmaties zijn positieve woorden en zinnen die je herhaaldelijk tegen jezelf zegt. Ze worden gebruikt om positieve gedachten te creëren.
Moet ik de opdrachten inleveren?
Nee dat hoeft niet. Je ontvangt een werkboek en de opdrachten maak je voor jezelf. Voor je eigen groei en ontwikkeling. Het is wel heel fijn om de opdrachten en jouw ervaringen te delen met andere cursisten. Voor dit doel is een besloten Faceboekgroep opgericht. Alles wat daar wordt gedeeld blijft in de groep. Van alle deelnemers wordt verlangd dat er liefdevol en met respect met elkaar wordt omgegaan.
Kan ik in termijnen betalen?
Doe je mee met de Happiness route, dan wil ik je uitnodigen om het bedrag in 1 keer over te maken. Voor de Cosmic route en de Bliss route mag je contact opnemen voor gespreide betaling.
Wat is de Deepak Chopra Signature Meditatiecursus?
Deze unieke meditatiecursus heet: Primordial Sound Mediatie. In deze cursus ontvang je een unieke, persoonlijke mantra, die voor jou persoonlijk wordt berekend aan de hand van je geboortegegevens en de stand van de maan. Deze persoonlijke mantra is duizenden jaren geleden door Indiase monniken ontdekt en wordt al eeuwenlang doorgegeven. Ook leer je tijdens de cursus meer over de geschiedenis van meditatie, wat stress met je doet en de alternatieven om beter met stress om te gaan.
Kan ik zelf ook meditatieles geven?
Ja. Het staat je helemaal vrij om meditaties te delen en andere mensen te begeleiden op hun spirituele pad. De Primordial Sound Meditatiecursus mag echter alleen door Chopra Gecertificeerde Meditatiedocenten gegeven worden. Zij hebben toegang tot de persoonlijke Primordial Sound Mantra’s. En alleen zij zijn bevoegd deze unieke meditatieteckniek aan je over te dragen.
Wat is mijn unieke persoonlijke meditatiemantra?
Je unieke, persoonlijke meditatiemantra, je Primordial Sound, wordt berekend op basis van je geboortegegevens. Je mantra kan alleen gegeven worden door gecertificeerde Chopra Center Teachers. Neem voor meer informatie contact op, zodat ik je alle nodige details en informatie kan geven.

Je bent wat je diepe, bezielende wens is …