06-1919.2373 copy@josienfrinking.nl
Selecteer een pagina

 PRAKTISCH ORGANISEREN MET JOSIEN FRINKING

AAN DE SLAG!

STRATEGIE & STRUCTUUR

Met de Business Organizer

 • Strategie ontwikkeling: Hoe ga je de komende jaren groeien
 • Structuur aanbrengen: Krijg het plezier in je werk terug
 • Organisatie optimaliseren:  Overzicht creeren
 • Praktisch Implementeren: Actie, resultaat en vieren!
Wil je meer tijd voor groei? Voor nieuwe klanten? Meer gasten in je B&B? Of meer tijd voor jou?
Ben het je overzicht in je bedrijf kwijt en begint het ondernemerschap je af en toe teveel te worden? Altijd maar verantwoordelijk zijn? Werk dat nooit af is? Wanneer je dagen zo overvol zijn dat je niet meer toekomt aan zaken die je leuk, belangrijk en nuttig vindt, dan is het tijd om mij in te schakelen.
Ik help je graag met het structureren en optimaliseren van je onderneming. Efficiëntie. Overzicht creëren. Gebruik maken van handige tools. Je zal zien, door mijn enthousiasme en deskundigheid, ga je er zelf ook plezier in krijgen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Samen doen maakt het leuk! Vandaag nog? Dat kan. Met het grootste plezier.
CONTENT MARKETING

Altijd up-to-date!

 • Schrijven van je webcontent
 • Social Media Beheer
 • Landing- en Salespages ontwikkelen
 • Marketingadvies

Sprankelende teksten. Een vleugje humor. Direct. Simpel. Aansprekende taal. Laat mij die web-teksten maar voor je schrijven. Ik ontwikkel die Social Media campagne wel voor jou. Want ik vind het leuk! Super leuk zelfs. En ik ben er goed in. Jij hebt toch veel belangrijkere zaken te doen, dan je tijd verspillen aan zuchten en steunen over je content marketing?

Een salespage? Schrijf ik in een dag voor je. Doe jij wellicht een week over. Langer.

Een online campagne? Heb ik in een handomdraai geschreven. En zet ik voor je klaar. Dat scheelt jou dágen werk! Niet gaan lopen frustreren. Niet meer nodig. Ik help je graag en dat zie je terug. Jouw klanten zien dat trouwens ook!

Dus, gewoon stoppen met zuchten en zeuren. Aan de slag! Laat mij maar doen waar jij zo tegenaan hikt: Content Marketing. Je website. Het ontwikkelen van je Social Media campagne. Het schrijven van die blogs.

Josien heeft mij geweldig op weg geholpen met het structureren achter de schermen van mijn bedrijf. En met het uitdragen van zichtbaarheid naar voor de schermen. Waar ik geen zicht op had was o.a. tijd maken en structuren en focussen van bepaalde onderdelen. Nu weet ik hoe ik een promotieplan moet maken, dit uit te voeren, binnen kaders en vind het nog leuk ook:). Want digitale dingen hebben nooit mijn voorkeur, maar nu staan ze iedere week op de agenda. Ook het aanspreken van mijn ideale klant op social media is een succes. Thx Josien, je bent een kei in je vak!!! Warme groet, Pascale

Pascale Tichelaar

Creatief Coaching

SOCIAL LEARNING ACADEMY

Leer, groei en bloei

 • Workshops
 • Masterclasses
 • Trainingen

Een paar keer per jaar kan je bij mij een workshops of training volgen. Of een Masterclass. Op een mooie locatie, in groepsverband, of online.

Online, dan volg je een training lekker op het moment dat jou het beste uitkomt. Je hebt ook dan de mogelijkheid om in groepsverband te groeien. Van elkaar leren levert zo veel meer op!

Je leert in mijn Masterclasses niet alleen de fijne, maar de verfijnde kneepjes van het ondernemerschap. Kijken door de ogen van je klant of gast. Voor ondernemers, ook speciaal voor B&B eigenaren.

Business. Etiquette. Financiën. Kennis kan je leren. Bijblijven is noodzakelijk. Doe er je voordeel mee.

Let your business grow

JOSIEN FRINKING

SALESPAGE COPYWRITER & STORYTELLING

Open: ma, di, do, za 10 - 16 uur
Niet storen: wo, vrij, zo

 

© 2018 Josien Frinking

CONTACT

Van der Mijleweg 2-A

1901 KD  BAKKUM

T: 06-1919.2373

E: copy@josienfrinking.nl

 

LEGAL