CO-CREATIVE MARKETING

Content Marketing en Social Media

Mijn meerwaarde als Business Organizer, is mijn expertise op Content Marketing en Social Media gebied. Het is de grote plus die ik je geef: Het uitwerken en vertalen van die o zo belangrijke strategie in commerciële uiting naar je klant. De praktische en theoretische kant creatief en zichtbaar maken. Tot leven laten komen.

Van idee op papier, van visie in je hoofd, naar commerciële verleiding. Die staat. Op je website. In je strategie. Die trekt. Hop, daar is je Social Media promotie. Teksten die gaan over jouw bedrijf. Die klanten aanspreekt. Gasten verleidt.

Die cliënten laat kiezen voor jouw bedrijf. Alleen voor jou.

Kies voor de volgende opties:

OPSTART PAKKETTEN

Ik heb Josien ingeschakeld om een Social Media Strategie te ontwikkelen voor de lancering van mijn online cursus. Wat ze enorm effectief en efficiënt heeft gedaan. Josien is een slimme en extreem creatieve ondernemer met een schat aan ervaring in business marketing.

 Ze presenteerde een scherpe strategie die mijn verkoop deed groeien. Haar werk en acties waren snel en slim. Ik kan Josien zeker aanbevelen

Yvonne van Gameren

Elke Dag Even Vakantie

Tijdens een Mastermind zag ik Josien aan het werk met teksten, die zo waanzinnig snel uit haar creatieve geest zo op haar computerscherm rolde. Ik was erg onder de indruk, zeker toen ik ze las. De combinatie die ze weet te brengen tussen kundigheid en de meest passende woorden die een tekst zeer lekker leesbaar EN aantrekkelijk maken, is werkelijk uit de kunst. Meteen was ik gecharmeerd van haar werk. IK ZAG KANSEN!! Ik ben Josien gaan inschakelen om voor mij en mijn bedrijf teksten en salespages te schrijven. Ze zorgt dat de teksten een verlengstuk zijn van mij. Klasse. En IN STIJL. Ik houd een hoop tijd over. Ze weet de energie die ik bedoel over te brengen. Het spaart me dus tijd, geld en energie. Josien is nu al onmisbaar binnen mijn team.

Reggy Nelissen, Vrijheidsmentor | Ondernemerscoach

ONDERHOUD PAKKETTEN

BRANDING

Praktisch Organiseren biedt de volgende extra mogelijkheden tegen een meerprijs:
 • Ontwerp branding, logo, look & feel
 • Ontwerp en ontwikkeling website (in Divi – WordPress)
 • Webwinkel, betaalsysteem
 • Promovideo met interview
 • Meerdere blogvideo’s

 • Training om zelf met planningssysteem te werken

WERKWIJZE

Ik hou er van om jouw en mijn tijd zo optimaal mogelijk te benutten. Daarom overleg en werk ik graag online. met je Telefonisch, of via Skype. En per email. Het bespaart geld, tijd en is efficiënt. Maar niet alles hoeft online. Wanneer een gesprek, een overleg, of werkzaamheden bij jou op locatie beter of handiger is (of noodzakelijk), dan stel ik voor om deze tijd ook zo praktisch en optimaal mogelijk te benutten.

OPTIMAAL BENUTTEN

Maximaal een halve dag op locatie, bij jou (indien nodig!). Dit kan voordelig zijn indien je eigenaar van een Bed & Breakfast bent en sfeer proeven belangrijk is. De locatie zien. Soms is dit gewoon nodig.

Kom ik naar jou bedrijf, dan benutten we ook de mogelijkheden van praktische implementatie. Direct efficiëntie toepassen. We kunnen prima Praten en Poetsen tegelijk. Wij doen dat. Lekker tijd besparen.

Wanneer ik met mijn laptop kom, om je teksten en content te geven waar je van gaat glunderen, dan hou ik ervan dat alle nodige informatie paraat is. Dit is o.a.:

 • Inlogcodes van je Social Media accounts
 • Inloggegevens van je website (indien van toepassing).
 • Inlogcodes van je wifi (zodat ik direct aan de slag kan)
 • Documenten, teksten, foto’s en afbeeldingen waarvan je wilt dat ik iets mee doe.
 • Als de tijd het toelaat dan maak ik ook direct een opzet voor voor een tekst, een campagne, om feeling te krijgen of we op één lijn zitten. Maar, de daadwerkelijke content (inhoud), dat schrijf ik het liefste op mijn eigen plek.
Ik ben in de vroege ochtenduren namelijk super productief. Ik begin rond 6 uur en ratel in blokken van 2 uur door tot een uur of 11. Meestal is het werk dan grotendeels klaar en meestal is dan alleen feedback, redigeren en fine tuning nog nodig. Profiteer hiervan, want ik lever in zo’n ochtend, waar jij waarschijnlijk een week over doet. Of langer.

PRAKTISCH ORGANISEREN

Bureau voor duurzame groei

© 2017 - 2018 Praktisch Organiseren

CONTACT

Van der Mijleweg 2-A

1901 KD  BAKKUM

T: 06-19192373

E: josien@praktischorganiseren.nl

 

LEGAL