JOSIEN FRINKING

Business & Lifestyle Organizer

Ik ben Josien Frinking. Business & Lifestyle Organizer. Ondernemer. Vrije geest. Soulteacher. Immer praktisch. Ik heb meerdere ondernemingen opgezet en succesvol verkocht. Veelvuldig in het buitenland gewerkt, waardoor ik een bovengemiddelde hoeveelheid skills en een brede horizon heb ontwikkeld. Ik spreek 5 talen. Mijn kennis en ervaring is divers. Ik schakel snel. Ben inventief. En altijd oplossingsgericht.

WERKERVARING

Ik heb Hospitality Business en Marketing gestudeerd. De basis van dienstverlening en klantvriendelijkheid. Door mijn werkervaring heb ik deze kwaliteiten steeds verder kunnen ontwikkelen en verfijnen.

In 1999 ben ik in Zuid Frankrijk samen met een partner Private Concierge Office gestart. Wij transformeerde vakantievilla’s naar privéhotels, met alle denkbare services: Van het regelen van de dagelijkse boodschappen, tot het inhuren van personeel en het charteren van jachten. Onze clientèle bestond uit Koninklijke families, beroemdheden en de internationale jetset. Het niveau van kwaliteit dat deze clientèle verlangde, is voor mijn carrière van onschatbare waarde gebleken.

Want toen ik mijn aandeel in dit bedrijf verkocht en vervolgens mijn liefde voor kinderen omzette in een kinderoppasbedrijf in Amsterdam, maakte deze opgedane kennis mij onderscheidend en zeer succesvol. De oppasservice groeide uit tot één van de grootste en beste gastouderbureaus van Amsterdam. En dat kwam, omdat ik verfijning bood: Niet alleen goed georganiseerd, dienstverlenend en klantgericht werkte. Maar met liefde. Passie. Klanten en kinderen als bijzondere gasten behandelde. Correct. En netjes.

You know all these things you’ve always wanted to do? You should go and do them!

EENHEID & HARMONIE

Als Lifestyle & Business Organizer draag ik deze passie ook uit. Klanten helpen gelukkiger te worden. Ondernemingen optimaliseren. Door structuur aan te brengen. Marketing aan te pakken. Strategie te implementeren. Klanten verbazen zich vaak over mijn snelheid. Ik hou nou eenmaal niet van getreuzel. Ik ben helder en vlug als water.

Eenheid en Harmonie ligt in mijn natuur. Ik weet de kern, de essentie van iemand te pakken. Of van een bedrijf. En die te vertalen naar een plan van aanpak of commerciële boodschap. In no-time schrijf ik een salestekst of content voor een website. Tegenwoordig onmisbaar en waardevol voor omzet en groei.

Dat ik beroepsmatig mag schrijven vind ik geweldig. Maar ook heel logisch. Als kind hield ik al enorm van schrijven. Harmonie creeren met woorden. Harmonie is zoals flow. Alles in je bedrijf danst een prachtige, vloeiende dans. Dat maakt gelukkig en voelt goed.

Ik hou van eenvoud. Maar wel op een verfijnde manier. Spiritualiteit, mediteren, bewustzijn, verlichting, het is allemaal een verfijnder niveau van leven. Van zijn.  Ik hou er bijvoorbeeld ook van om de leegte in een ruimte te bevrijden. Diepgang en gelaagdheid aanbrengen door weg te laten. Het geeft rust.

Het leven is leuk en eenvoudig. Daarom draagt mijn bedrijf ook een makkelijk naam: Praktisch Organiseren.

Waarom moeilijk doen, als het ook simpel kan.

PRAKTISCH ORGANISEREN

Eenvoudig leven. Slimmer Werken.

© 2017 - 2018 Praktisch Organiseren

CONTACT

Van der Mijleweg 2-A

1901 KD  BAKKUM

T: 06-19192373

E: josien@praktischorganiseren.nl

 

LEGAL