06-1919.2373 copy@josienfrinking.nl
Selecteer een pagina

Wij regelden álles.

Josien Frinking

In 1999 heb ik drie jaar aan de Franse Riviera gewoond en een prachtig bedrijf met een Franse partner opgezet. Wij transformeerden vakantievilla’s in het topsegment naar first class private hotels, met alle denkbare services die je van een hotel mag verwachten. Maar dan exclusief voor families die hun privacy en rust nodig hadden. Filmsterren die een paar weken hun drukke leven ontvluchtte. CEO’s van multinationals. Saoedische Sjeiks en Emirs die in hun eigen wereld leefden. Wij regelden álles om hun verblijf in Zuid-Frankrijk zo aangenaam mogelijk te maken. 

Ik zorgde dat mijn cliënten precies kregen wat ze wilden én een beetje meer.
Deze werkervaring is van onschatbare waarde geweest voor mij. Ik heb geleerd wat mensen willen, verwachten en hoe veeleisend ze zijn. Die stap extra maken. Dat vond ik top. Daarmee onderscheidde ik mezelf. Daar werd ik uitzonderlijk van. Daarom kozen ze voor mij en alleen voor mij.

 

Van het zakelijke aspect ging mijn hart pas echt kloppen.

Nadat ik mijn aandeel in dit bedrijf verkocht ging ik weer in Nederland wonen en rolde ik de kinderopvang in. Ik startte een nanny- en gastouderbureau, wat een begrip werd in Amsterdam en Waterland, omdat ik de zaken net even anders aanpakte dan gevestigde bureaus. . Ik heb Public Reations en Marketing gestudeerd, wat mijn grote meerwaarde was. Maar bovenal deed ik het op mijn manier. Mijn opgedane kennis en ervaring in Frankrijk maakte mij onderscheidend. Mijn bedrijf was veel klantvriendelijker. Bood service. Ik werk met passie, maar deed ook die stap extra. Ik was betrokken. Verfrissend. Een verademing voor ouders. Ook dit bedrijf heb ik vlak voor de crisis (2008) verkocht.

Ik blijk een verfijnde neus voor zaken te hebben.

Ik zie wat nodig is, waar behoefte aan is en dan daarop inspelen. Ik zie hoe dat past in een groter geheel. Hoe ik iets kan bouwen. Creëren. Kan verbeteren. Innoveren. Van een idee daadwerkelijk iets maken dat bestaansrecht heeft. En dat net even anders, beter, vernieuwender doen dan een ander.

Ik heb een verfijnde neus voor zaken

EXTRAPRENEURS MATCHMAKING

 

Extrapreneurs Matchmaking zijn ondernemers die zo uitzonderlijk getalenteerd zijn, misschien ben jij dat wel.
Van onschatbare waarde zijn, die matchen met bedrijven met een grote innovatiebehoefte. Ik weet dat ik de matche made in heaven kan maken. Bedrijven versteld kan doen staan met mijn organisatie skills. Mijn oog voor talent. Voor de juiste oplossing. Daar ga ik heen. Waar groei nodig is voor jou.

 

 

Josien zit vol met ideeën en heeft heel veel ervaring in ondernemen en in het leven! Ik verbaas me altijd hoe snel zij werkt en met nieuwe prachtige projecten komt. Ze blijft niet hangen, gewoon door en zo zorgt ze dat er veel werk verzet kan worden en je waarde voor je geld krijgt. Ze heeft een hele positieve en prettige energie en die deelt ze graag. Wanneer ik met haar gesproken heb, is het net of mijn batterij weer is opgeladen!

Inge Zonneveld

Designer, Sunnyfields

Meer rust en ruimte in jouw business creëren? Ben jij een zeer ondernemend persoon die strategisch en organisatorisch nog ondersteuning zoekt? Schroom dan niet om contact te zoeken met Josien Frinking Ik werk nu enkele weken met haar samen. Haar oeverloze energie en ideeën om zaken anders in te steken of aan te pakken heeft nu al effect. Van schrijven tot strategie! Het geeft me zoveel ruimte. Ik doe waar ik mega in ben omdat waar zij mega goed in is in haar handen is gelegd. En wat daar uitkomt…

Reggy Nelissen

Vrijheidsmentor, Flow Focus

Josien heeft mij geweldig op weg geholpen met het structureren achter de schermen van mijn bedrijf. En met het uitdragen van zichtbaarheid naar voor de schermen. Waar ik geen zicht op had was o.a. tijd maken en structuren en focussen van bepaalde onderdelen. Nu weet ik hoe ik een promotieplan moet maken, dit uit te voeren, binnen kaders en vind het nog leuk ook :). Want digitale dingen hebben nooit mijn voorkeur, maar nu staan ze iedere week op de agenda. Ook het aanspreken van mijn ideale klant op social media is een succes. Thx Josien, je bent een kei in je vak!!! Warme groet, Pascale

Pascale Tichelaar

Kunstenaar, Creatief Coaching

Waaaauw Josien! Dank je wel!

Het zijn voor mij ingewikkelde vragen, omdat ik in een persoonlijk groeitraject zit. De vragen brengen me naar mijn emoties…” Zo heb ik de vragen nooit gekregen. Verhelderend! Ik had trouwens al een tijdje door dat jij niet zo’n coach bent die “zwamt”. Bij deze bevestigd. Héél hartelijk dank Josien! Eindelijk krijg ik nu zicht op van welk vlees die ballen in m’n soep gemaakt zijn. Ik ga ermee aan de slag.
Lieve groet, Sofie Vanhoutte

Sofie Vanhoutte

JOSIEN FRINKING

SALESPAGE COPYWRITER & STORYTELLING

Open: ma, di, do, za 10 - 16 uur
Niet storen: wo, vrij, zo

 

© 2018 Josien Frinking

CONTACT

Van der Mijleweg 2-A

1901 KD  BAKKUM

T: 06-1919.2373

E: copy@josienfrinking.nl

 

LEGAL